Find My Iphone Hvordan? - Sådan Bruger Du Find My App!

Skrevet d. 24. February 2021
Billede: Pixabay

find my iphone hvordan? - Hvis du ikke kan finde din iphone, apple watch, airpods eller andet apple produkt og har sat Find my appen op inden din enhed forsvandt, så kan du logge på find my fra nettet eller på en anden apple enheds find my app. 

Hvis du bruger en anden apple enhed til at finde din telefon med, så skal du logge på med samme apple id som du har på den telefon som du har mistet. 

Når du er ligget ind kan du vælge den enhed du gerne vil se placeringen af og så viser den dig hvor den er på et kort. 

Hvis det viser sig at enheden er i nærheden af dig, kan du i appen få enheden til at udsende en lyd, så du nemmere kan finde din forsvundne enhed.

I appen har du også mulighed for at markere enheden som tabt / forsvundet og her har du også mulighed for at kunne skrive en besked til din forsvundne telefon, så hvis nogen finder den kan de se hvem de skal aflevere den til. 

Desuden bliver din iphone, ipad, macbook, eller ipod touch også låst, når du markere dem som forsvundet / tabt i appen, så andre ikke får nem adgang til dine private oplysninger. 

Her skal vi huske at takke: avXperten, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindhold. Hos avXperten kan du købe blandt et stort og flot udvalg af luftrensere produkter. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese avXperten