Hvad Betyder Smileyerne På Iphone?

Skrevet d. 01. March 2022
Billede: Pixabay, Pixaline

Når man har en Iphone eller faktisk bare en smartphone generelt, så er der en masse smileyer, også kaldet emojis, på telefonen. Hver enkel emoji har hver deres betydning og der kommer faktisk hele tiden flere, så du kan udtrykke dig bedre og bedre igennem beskeder.

Tager vi udgangspunkt i billedet, kan du allerede se et meget lille udvalg af smileyer. I den følgende tekst kommer jeg med betydningerne for dem, dog er det med en personlig vinkel og det kan svinge fra person til person, hvor de bruger den specifikke emoji.

Smiley med solbriller

Denne smiley bruger jeg enten, hvis jeg skal på ferie, det er godt vejr eller hvis man skriver om noget, der er ret cool. 

Engel

Denne har naturligvis med noget uskyldigt at gøre, eller hvis man prøver at virke uskyldig uden helt at være det alligevel. 

Grine smiley

Bruger jeg gerne, når jeg finder noget meget komisk eller skal antyde, at noget er komisk.

Smiley med dråbe på hovedet

Er der noget, jeg ikke er helt med på, eller skal være sikker på er rigtigt, så bruger jeg den smiley. Det er lidt sådan en 'undskyld hvad?!' emoji for mig.

Smiley med vandret mund

Denne bruger jeg, hvis jeg har glemt noget, eller er i en 'åh nej'-situation.

Der er selvfølgelig mange flere betydninger, men jeg håber, du kan bruge noget fra ovenstående.

Det indhold, du læser i teksten på netop denne artikel, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet marguerit øreringe. Det årsagen til at Perlen Odense får omtale i teksten på netop denne artikel.