Hvad Er En Iphone?

Skrevet d. 28. October 2021
Billede: Pixabay, JESHOOTS-com

En Iphone er en telefon, nærmere betegnet en smartphone, som er fremstillet af producenten Apple.

Den første Iphone udkom i 2008. Dette var en såkaldt Iphone 3G. Det var også den første Iphone, der kunne købes i Danmark.

Det er en telefon, der har taget verden med storm og det er næsten unormalt at finde en person uden en Iphone, som en med. Med den store udvikling er den første Iphone nærmest antik. Apple har mere eller mindre fulgt tallene fra 3 og op efter. Den nyeste Iphone hedder Iphone 13, hvor du kan få en mini, pro, pro max og en 'almindelig'.

Der er mange fortalere for Iphones, fordi de har et godt styresystem og det er nemt og overskueligt at finde ud af. 

Der er selvfølgelig også dem, der er imod styresystemet på Iphones, fordi det siges, at der er meget overvågning med det og at Apple bruger dataen. Jeg skal ikke kunne sige, om det er rigtigt, men der er i hvert fald været nogle sager oppe, hvor Apple har brugt data fra deres kunder uden tilladelse.

Jeg har selv en Iphone og er enormt glad for den. Den er nem og overskueligt at bruge og jeg vil også blive ved med at have en Iphone, fordi det er et styresystem, jeg kender.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde denne tekst. Perlen Odense forhandler blandt andet Pernille Corydon ring. Dette gælder denne tekst - tak for dette.