Hvornår Udkom Den Første IPhone?

Skrevet d. 22. September 2021
Billede: Pixabay

Den findes formentlig ikke en type telefon, der har fået så stor succes, som det er tilfældet men Iphone, der i over 14 år har mere eller mindre domineret markedet for smartphones. De færreste danskere husker dog formentlig den første iPhone, hvilket der er en rigtig god grund til. Og det er faktisk ikke kun fordi, at det efterhånden er ved at være mange år siden. Læs historien om dengang den første iPhone blev lanceret herunder:

Hvornår udkom den første iPhone? Den første iPhone udkom i 2007 i USA, men var på daværende tidspunkt ikke tilgængelig i Danmark. Den første iPhone kunne købes med beskedne 4 eller 8 GB, 2 megapixels kamera og var ikke i stand til at optage video. Allerede året efter kom den meget succesfulde efterfølger ved navn iPhone 3G, der også var den første iPhone, som man kunne købe i Danmark.

Siden da er der sket ufatteligt meget. I 2010 kom iPhone 4, der som noget helt nyt havde det såkaldte “selfie” kamera.

I 2011 kom den femte generation af iPhone, der var større og havde et nyt design. 2 år efter kom Apple med deres prisvenlige alternativ til den klassiske iPhone, nemlig IPhone 5C, der var betydeligt billigere.