Hvilken Iphone - Det Skal Du Vælge!

Skrevet d. 16. February 2021
Billede: Pixabay

hvilken iphone - Hvilken iphone du skal vælge afhænger af dine behov og ønsker, så overvej først hvad du har brug for og hvad du gerne vil have den skal kunne. 

Hvis man overvejer at købe en af de ældre iphone modelle skal man huske på at de ældre modeller kan blive for gamle når det gælder Apples nyeste ios opdateringer, da gamel teknologi ikke kan følge med de nyeste opdateringer. 

Den konsekvens det kan få at købe en gammel iphone model er blot at nogle funktioner ikke vil være muligt for dig, samt at nogle apps ikke vil kunne opdatere længere, dette gælder ofte spil apps, som kan blive umulige at opdatere hvis telefonen er for gammel til den nyeste ios opdatering. 

Typisk skal man en del iPhone generationer tilbage før iPhonen bliver for gammel, så der er ingen alarmklokker der ringer hvis man vælger en iphone der er en generation ældre end den nyeste generation. 

Hvis man benytter sig meget af kamera eller blot ønsker super god og avanceret teknologi, så bør man overveje den nyeste model iPhone 12 serien og særlig Pro eller Pro max udgaven, hvis man vil have et kamera der næsten kan være det samme som et billigt professionelt kamera. 

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet dette tekstindlæg. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis købe iPhone X cover. Dette gælder dette tekstindlæg - tak for dette.