Hvor Lang Er En Iphone 6s? - Her Får Du Svaret!

Skrevet d. 15. February 2021
Billede: Pixabay

Hvor lang er en iphone 6s så egentlig? -  iPhone 6s måler en længde på 138.3 mm. som svarer til 13,8 cm. Derudover har den en bredde på 67.1 mm som er tilsvarende 6,71 cm. Hvis du også lige vil have tykkelsen med på iPhonen, så er den på 0,71 mm i dybde.

Der er efterhånden også kommet mange iPhones på markedet og de bliver større og større, så de største næsten har samme størrelse som en lille iPad. Det er dog ikke alles kop te at rende rundt med så stor en telefon, for det begrænser hvor man kan gøre af den når man er på farten og ikke lige vil holde den i hånden. 

Det er altid dejligt at vide om telefonen passer lige i lommen, så den ikke smutter ud eller bliver udsat for regn fordi den stikker op af lommen. Det kan også være at du skal give den til dit barn og derfor er godt at vide hvor stor den er i forhold til at dit barn skal kunne holde telefonen. 

Modellen iPhone 6s er en af de mindre iPhone modeller, derfor er det en god telefon størrelsesvis hvis man ønsker en mindre telefon, som er nemmere at håndtere især for børn.

Derudover så er telefonen ikke en af de nyere modeller, så den kan købes til billige penge i forhold til de nyere modeller.