Hvordan Nulstiller Man IPhone?

Skrevet d. 25. March 2021
Billede: Pixabay

Hvis du skal sælge din gamle iPhone eller give den til en anden, så er det rigtigt vigtigt, at du rydder op i den for personlige data og oplysninger først, så de ikke kan blive misbrugt eller på anden måde udnyttet.

Dette gør mans selvfølgelig ved at slette alt på sin iPhone, eller nulstille den, om man vil. Dette er heldigvis rigtigt nemt, og tager stort set ingen tid. Vi har lavet en hurtig og nem guide til, hvordan man nulstiller sin iPhone, inden man sælger eller på anden måde bortskaffer den.

Sådan nulstiller du din iPhone - Step By Step

  1. Start med at gå til “Indstillinger”, herefter til “Generelt” og så til “Nulstil”.
  2. Tryk på “Slet alt indhold og alle indstillinger”
  3. Indtast din adgangskode til dit Apple-id, såfremt de beder dig om det.
  4. Bekræft, at du vil slette alt på enheden.
  5. Vent på, at alle dine data bliver slettet på din iPhone. Dette kan tage et par minutter.

Hvis du har en ny iPhone, som du har tænkt dig at tage i brug herefter, så skal du huske at overføre dine oplysninger og data til din nye enhed, hvis du altså ønsker det. Dette gør du ved at sikkerhedskopiere enheden først, så du kan hente alle dine apps, adgangskoder, telefonnumre, koder og lignende.

OBS: denne artikel er bragt i samarbejde med Moodings. Moodings forhandler blandt andet Fritz Hansen. Tusind tak for støtten, siger vi.