Hvordan Sletter Man Alt På Sin IPhone?

Skrevet d. 25. February 2021
Billede: Pixabay

Hvis du står i en situation, hvor du enten sælger eller bortgiver din iPhone, så er det vigtigt, at du rydder den fra alt. Dette gælder både login, gemte koder, apps, data, billeder og alt. På den måde, så er du sikker på, at vedkommende ikke får adgang til nogle af dine ting, ligesom at vedkommende også vil få en helt ren tavle. Men hvordan gør man så? Det er faktisk super nemt. I dette indlæg vil give en kort guide til, hvordan du nulstiller din iPhone.

Sådan nulstiller og sletter du alt på din iPhone

1. Start med at ophæve pardannelsen til dit Apple Watch, hvis du altså har sådan et.

2. Sikkerhedskopier din enhed. Dette er meget vigtigt, hvis ikke du vil miste alle billeder, apps, telefonnumre og lignende.

3. Log af både iCloud, iTunes og App Store.

4. Gå til indstillinger ? Generelt ? Nulstil ? Slet alt indhold og alle indstillinger.

5. Herefter vil du som oftest blive bedt om at indtaste din adgangskode, hvilket du selvfølgelig skal gøre.

Når du har gjort dette, så kan du med ro i maven give din gamle iPhone videre til den næste ejermand, der har mulighed for at sætte telefonen op helt fra ny, så det er ligesom at få en spritny iPhone.

Dette indlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Moodings. Der kan du, udover mange andre ting, bestille boligindretning.