Hvorfor Vil Min Iphone Ikke Oplade? - Her Er Løsningen!

Skrevet d. 18. February 2021
Billede: Pixabay

Mange har nok stået med en telefon der ikke vil oplade af den ene eller anden grund. 

Met kan føles helt håbløst når man ikke kan få strøm på telefonen, så her får du et par tips til hvordan du tjekker hvad problemet er. 

hvorfor vil min iphone ikke oplade? - Hvis din iphone ikke lader, er der en række ting du kan afprøve for at finde ud af hvad der er galt, første skidt er simpelt, tjek om stikkontakten er tændt, hvis den er det kan du også prøve at oplade i et andet stik.

Hvis den stadig ikke vil oplade i den nye kontakt, så prøv at sætte ledningen i et usbstik på en computer eller i en anden adapter for at udelukke at det er din adapter der ikke virker. 

Hvis du har andre enheder der bruger samme slags oplader eller en ven eller familie medlem har en iphone der bruger samme oplader så tjek om deres enhed virker med opladeren, hvis deres virker er det din ledning der skal udskiftes. 

Hvis du stadig har problemet og det ikke var stikkontakten, adapteren eller ledningen den car i vejen med, så er det bedste bud at det er lade indgangen i telefonen der er i stykker og det vil kræve en tur til reparation, men tjek først at der ikke sidder noget fast i lade gangen der blokere for opladeren. 

Dette tekstindhold var skrevet med støtte fra avXperten. avXperten forhandler blandt andet iPhone 11 pro max cover. Det årsagen til at avXperten får omtale i dette tekstindhold.