Hvornår Blev Iphone Opfundet? - Få Svaret Her!

Skrevet d. 19. February 2021
Billede: Pixabay

Vi er nok mange der ejere, har ejet eller overveje at blive ejere af en iphone, eller måske har mange i din omgangskreds en. 

Iphone har været et kendt produkt fra apple igennem mange år og har en helt særlig plads på markedet med deres innovative tilgang til smartphonens udvikling. 

Hvornår blev iphone opfundet? Den første iphone blev udgivet i 2007, som dengang blev offentliggjort af Appels direktør, Steve jobs, ved Macworld konferencen d. 9 januar.  

I 2009 altså to år efter at iphone blev offentliggjort, var der iphones at finde på alle store markeder rundt omkring i verdenen. 

Siden da har Apple introduceret en lang række nye iphone modeller og holdt godt fast i markedet og har nu 14 år af erfaring bag sig hvad angår smartphones. 

Apple udgiver nu mere end en model ad gangen når de offentliggøre nye iphone modeller og ved den seneste offentliggørelse havde de hele 4 nye iphone modeller på menuen. 

iPhone giganten har haft stor succes med smartphones og ser ikke ud til at kunne blive slået af markedet i fremtiden, da de har fundet sig en solid fast plads på markedet, hvor de har en stor skare af loyale iphone fans. 

Skiltet øverst viser at dette indhold, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. Hos avXperten kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af flytbar aircondition produkter. Derfor er dette indhold markeret.