Hvornår Kom Iphone Se - Så Gammel Er Den!

Skrevet d. 15. February 2021
Billede: Pixabay

Hvornår kom iphone se? - Den første iPhone se udkom i 2016 og er i dag kendt som iPhone se 1. generation, det skyldes en nyere se model blev udgivet i 2020 kendt under navnet iPhone se 2020 eller som iPhone se 2.generation. 

Hidtil har Apple offentliggjort deres se iPhone modeller på andre tidspunkter end hvor de har offentliggjort deres andre linjere af iphones. 

iPhone se er en smartphone som er udviklet af Apple og havde til intention at være en billigere udgave af iPhones, som måske var lidt mere prisvenligt til dem der ønskede sig en iPhone men ikke havde brug for alle de ekstra smarte funktionere som de dyrere udgaver er udstyret med. 

Ligesom iPhone se, så findes der nu også en se udgave af Apple watch, så noget tyder på at se kan være en serier af billigere Apple produkter som er kommet for at blive. 

Ønsker man sig en billig iPhone er se modellerne måske modeller du bør overveje, især den nyeste model som har noget tid endnu før den bliver for gammel til nyere iphone opdateringer. 

Der er nemlig ofte en levetid på iphone modeller, så de ældre mobiler ikke længere kan trække Apples nyeste ios opdateringer.